dilluns, 10 d’octubre del 2016

Cercavila del 9 d'octubre a Borriana i XV Trobada de Folklore Valencià a Sagunt



Com des de fa anys cada 9 d'octubre, hem participat a la nostra ciutat en el dia dels valencians, encara que enguany ha sigut diferent i molt més lluït, ja que hem desfilat juntament amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters, l'Associació de Gegants i Cabuts i la banda de música de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca. Hem ballat a la plaça Martí de Viciana, la Mercé i l'Ajuntament, amb un gran èxit de gent i molta participació per a ser el primer any.


I com amb el matí no n'havíem tingut prou, de vesprada hem anat a Sagunt a la 15a Trobada de Folklore Valencià, organitzada pels nostres amics del Grup de Danses de Morvedre, on ha participat el Quadre de Balls Populars d'Alginet, el nostre grup i el grup amfitrió.


La nostra actuació ha consistit en balls de les comarques del nord, dels quals hem mostrat les Folies i Corroquina de Morella, el Fandango de Sant Mateu, el Bolero de Castelló, el Ball del Prim de Figueroles, les Seguidilles Arromangades de Llucena, les Arenilles de Benafigos i la Jota de Borriana.


Fotos Borriana:
https://goo.gl/photos/YoQDgJjFZSWgqEsAA

Fotos Sagunt:
https://goo.gl/photos/JeNaRf8c5woaaXj97

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada