dimecres, 29 d’agost del 2012

XXXVII Festival Internacional de Música d'Alnwick


Este mes d'agost ens hem desplaçat a la localitat anglesa d’Alnwick per a participar a la 37a edició de l’Alnwick International Music Festival, que ha tingut lloc del 4 a l’11 i que enguany ha comptat, a més de la participació borrianenca, amb grups dels Països Baixos, Suècia, Lituània, Rússia, Mèxic, Korea del Sud, l’Índia i també grups locals de la regió de Northumberland.


El viatge va començar ben entrada la nit, amb l'autobús cara a l'aeroport de Barcelona, des d'on vam volar cap al de Leeds-Bradford, on vam arribar el matí de divendres i ens esperaven per a portar-nos a Alnwick. Primer que res, conéixer el lloc on dormiríem i en acabant visita pel poble per a conéixer les coses més importants.


El dissabte de matí ja va començar el festival i, durant els 8 dies que va durar, moltes van ser les actuacions, per diferents espais d’Alnwick com la plaça del Mercat, el Teatre, l’Ajuntament, els espectaculars jardins o l’interior del seu impresionant castell, marc inigualable on es van rodar escenes de pel·lícules de Harry Potter.


El dia lliure va ser dijous i el vam passar a Bamburgh i Holy Island, on vam poder contemplar la costa del nord d'Anglaterra. I el divendres ens va tocar organitzar la festa al pub on solíem anar els grups totes les nits, pel que ens van comentar tots va resultar un èxit.


Dissabte la nit va acabar el festival, hora de tancar les maletes i gitar-nos unes horetes per a alçar-nos ben matí i anar cap a Edimburg, que estava immersa de ple en el seu afamat festival. Allà vam passar dos dies molt intensos, dormint en una casa victoriana que havíem llogat i visitant quantes més coses millor, fins al dimarts, que vam anar en tren a l'aeroport de Prestwick, volar fins a Reus i autobús fins a les nostres cases.


Un viatge molt intens i enriquidor. A vore on anirem l'any que ve...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada